Betaalmethoden

Betalen met je creditcard bij Boxspringspot.nl

Het is bij Boxspringspot.nl mogelijk om je boxspring te kopen met je creditcard. Je kunt je boxspring online betalen met de volgende creditcards: VISA, JCB, AMERICAN EXPRESS, DISCOVER, DINERS CLUB en MASTERCARD. Je kunt op de afrekenpagina klikken op ‘creditcards’ bij de betaalmethodes. Vervolgens klik je op ‘Betalen met je creditcard’ en wordt je geleidt naar de betaalpagina. Zodra je je betaling hebt voltooid kom je op een bevestigingspagina terecht en nemen wij de rest van de moeite van je over.

Betalen met iDeal bij Boxspringspot.nl

iDEAL is de meest gebruikte online betaalmethode van Nederland. Je kunt bij boxspringspot.nl kiezen om je boxspring te betalen via iDeal, je wordt vervolgens naar een beveiligde bankomgeving geleidt waar je kunt afrekenen. Je kunt je boxsprings en matrassen dus veilig en snel betalen via je eigen vertrouwde bank.

Betalen met overboeking bij Boxspringspot.nl

Vanaf heden kun je ook je boxsprings en matrassen kopen en afrekenen via een bankoverboeking. Je kiest de boxsprings en matrassen die je wilt hebben en gaat vervolgens naar de afrekenpagina. Hier kun je kiezen voor de betaalmethode; directe bankoverschrijving. Vervolgens klik je op ‘afrekenen’ en dan zie je de gegevens waarnaar je het bedrag kunt overmaken. Zodra wij de betaling hebben ontvangen zetten wij alles op alles om jou bestelling zo snel mogelijk in je slaapkamer te zetten.

Betalen doormiddel van pinnen aan huis bij Boxspringspot.nl

Heb je toch liever een boxspring/matras die je thuis bij aflevering kunt afrekenen doormiddel van ‘pinnen’, dat kan ook bij boxspringspot.nl! Je bestelt je producten en kiest op de afrekenpagina voor de betaalmethode; Pinnen bij aflevering aan huis. Let wel op, bij deze betaalmethode vragen wij een aanbetaling van 50%. Deze kun je overmaken via de link die we naar je email toesturen. Het kan enkele uren duren voordat je deze email ontvangt. Heb je binnen 24 uur geen email ontvangen? Neem dan even contact op via ons emailadres: [email protected]

Bekijk onze boxsprings en matrassen