Over Ons

Over


Hoe doet Boxspringspot.nl dit

Boxspringspot.nl heeft een unieke formule die zorgt dat het samenstellen van een boxspring gemakkelijker gaat dan ooit tevoren. Onze optie voor het samenstellen van een slaapsysteem laat je aan de hand van simpele vragen de juiste boxspring kiezen. De onderdelen worden automatisch gekozen nadat jouw antwoorden nauwkeurig zijn gecategoriseerd. Zo zijn klachten, allergieën en andere bekende problemen verleden tijd. Vele uren zoeken naar relevante informatie is niet meer nodig: dit hebben wij voor jou al gedaan!

Boxspringspot.nl werkt met de boxspring-triade. Bij een slaapsysteem zijn 3 onderdelen zeer belangrijk: de prijs, de mooiheid, en het comfort. Maar het hebben van alle drie de onderdelen is niet realistisch. Het één zal altijd ten koste gaan van het ander. In de praktijk betekent dit dat er altijd een keuze gemaakt moet worden. Je kan enkel 2 van de 3 onderdelen kiezen. Kies je voor een goedkope boxspring, dan zal dit ten koste gaan van mooiheid of comfort. Kies je voor comfort, dan zal dit ten koste gaan van mooiheid of prijs. Welke van de 2 onderdelen iemand kiest is aan de persoon zelf.


Wat doet Boxspringspot.nl

Altijd gratis bezorgen

Wij dragen zorg voor de bezorgkosten. Je kunt er dus op rekenen dat alles wat je bestelt, tot in je huis wordt geleverd.

Duitse kwaliteit leveren

Al onze producten worden in Duitsland geproduceerd onder strenge kwaliteitscontrole. Zo ben je er zeker van dat je product van de hoogste kwaliteit is.

Altijd gratis monteren

Wij zorgen dat alles wat je bestelt, vakkundig wordt gemonteerd. Je hoeft zelf niets meer te doen. Ook hier betaal je natuurlijk niets voor!

Oud bed gratis afvoeren

Je oude onderdelen worden altijd gratis afgevoerd. Zo ben je geen tijd meer kwijt aan het wegdoen van je oude matrassen en onderstellen.

Altijd op maat maken

Alle producten die je bestelt zullen op maat gemaakt worden. Maak je boxspring hoe jij dat graag wil. Wij zorgen dat alles aan jouw wensen voldoet.

Veilig betalen garanderen

Betalingen worden altijd verricht in een beveiligde omgeving. Zo ben je er zeker van dat je gegevens niet in slechte handen komen.